30. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

U vrtiću „Veverica“ održana Uskršnja radionica

Na Radionici ukrašavanja uskršnjih jaja održanoj u vrtiću „Veverica“, deca iz preškolske grupe su zajedno sa svojim vaspitačima pravila čestitke, korpice od jaja i papir maše. Ovaj događaj sproveden je u okviru programa „Godine uzleta“, koji podržava slobodu i kreativno izražavanje dece.

U pančevačkom vrtiću „Veverica“ mališani se uveliko pripremaju za Uskršnje praznike. Sa osmehom na licu i prstićima umrljanim bojama, deca vredno prave čestitke i farbaju jaja za ovaj veliki praznik.

Ovogodišnja Uskršnja radionica je osmišljena zahvaljujući intreresovanju dece i angažovanju roditelja, otkrila je Slavica Milankov, vaspitač u vrtiću „Veverica“.

Na Uskršnjoj radionici mališani su pravili zanimljivu dekoraciju od najrazličitijih materijala.

Mališani su nam otkrili kako je nastao Uskrs, gde živi Uskršnji zeka i kako on izgleda.

Dok su farbali jaja, polaznici vrtića „Veverica“ pevali su svoju omiljenu uskršnju pesmu.

Vrtić „Veverica“nalazi se u naselju Strelište. Od 2021. godine ova ustanova sprovodi program “Godine uzleta”, zahvaljujući kojem deca imaju veću slobodu u vrtiću. Zajedno sa vaspitačima i roditeljima, polaznici vrtića “Veverica” su u prostorijama ove ustanove napravili Severni pol, afričku Savanu i morske dubine.

Related posts

Komnet osudio govor mržnje

Predsednik Vučić sa kineskim ambasadorom Li Mingom

Mačevalački klub „Karađorđe“ obeležava 20 godina postojanja

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija