28. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

MUP demantovao da se u Novom Sadu prijavljuju državljani BiH

Ministarstvo unutrašnjih poslova poručilo je danas da su netačni navodi u vezi sa snimkom koji se pojavio na društvenim mrežama, a u kojem se navodno vide državljani Bosne i Hercegovine koji se prijavljuju na adrese u Novom Sadu.

Iz Ministarstva ističu da je u pitanju „još jedan primer grube zloupotrebe“, ovog puta, kadrova koji prikazuju građane koji, posle radnog vremena, koriste mogućnost da u Policijskoj upravi Novi Sad zakažu termin za izradu ličnih dokumenata za naredni dan.

„Ovakav način zakazivanja termina funkcioniše poslednjih godina i građani Novog Sada su upoznati da mogu i na ovaj način da zakažu termin za izradu ličnih dokumenata, kao i preko internet portala“, stoji u saopštenju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je još jednom apelovalo da se ne šire neistine i dezinformacije i na taj način nanosi šteta policijskoj službi i njenim pripadnicima.

Related posts

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola prekoračenja brzine vozila

MUP: Bečka policija nas je obavestila da na snimku nije nestala devojčica

Opovo: Pokloni za aprilske bebe

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija