30. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao sa novoimenovanim ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beogradu Ahmedom Almenhalijem

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa novoimenovanim ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beogradu Ahmedom Almenhalijem sa kojim je razgovarao o dosadašnjoj saradnji dve zemlje u oblasti unutrašnjih poslova.

Ministar je ocenio da je policijska saradnja Republike Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata na izuzetno visokom nivou i izrazio zadovoljstvo što ona prati dobre bilateralne odnose dve zemlje, koje su na najvišem nivou uspostavili predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i šeik Mohamed Bin Zajed Al Nahjan.

Ambasador Almenhali istakao je da želi da produbi srpsko-emiratske odnose u svim oblastima i izrazio je uverenje da će se uspešna saradnja u oblasti unutrašnjih poslova nastaviti i u narednom periodu.

Ministar Gašić je ambasadoru Almenhaliju poželeo dobrodošlicu i uspešan mandat u Republici Srbiji.

Related posts

Održana interaktivna radionica „Pravljišanica i pčele“

Čuveno takmičenje Pilićijada po 15. put u Nikolincima

DŽudo klub Tamiš Pančevo uspešno započeo novu sezonu

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija