26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Srbija Vesti

Ilić Pokret socijalista odgovorio Sonji Biserko: Iskreni mrzitelji srpskog naroda nepogrešivo za svoju metu biraju Aleksandra Vulina

„Iskreni mrzitelji srpskog naroda nepogrešivo za svoju metu biraju Aleksandra Vulina. Svako ko iskreno mrzi Srbiju, kao Sonja Biserko, iskreno mrzi nosioce borbe za srpske nacionalne interese. 

Opšte je poznato da gospođa Biserko Srbe smatra genocidnim i nije prvi put da je Biserko iznela salve uvreda na račun Aleksandra Vulina. Njena mržnja Srbiji je dobro poznata, ali bi i njeno finansiranje iz inostranstva moglo biti transparentnije. 

Pokret socijalista će podneti skupštini predlog zakona o finansiranju nevladinih organizacija baš po uzoru na Ameriku, pa da vidimo da li je mišljenje Sonje Biserko o genocidu u Srebrenici samo proizvod njene mržnje ili je ipak malo potpomognuto i iz inostranstva“, poručio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić reagujući na izjavu Sonje Biserko, predsednice Helsinškog odbora za ljudska prava u kojoj je iznela uvrede na račun Aleksandra Vulina i kazala da Srbija mora da se suoči sa genocidom .

Related posts

OŠ „Branko Radičević“: Zlatna medalja na Međunarodnom sajmu obrazovanja

Zbog čega pojedinci pate od prolećne depresije?

Farbanje jaja u udruženju žena „Omoljčanke“

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija