30. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Aleksandar Vulin o susretu Vučića i O’Brajana: Vučić je izabrao da se bori, ponosan sam na otpor koji im pruža 

„Predsednik svih Srba Aleksandar Vučić je visokom zvaničniku SAD-a Džejmsu O’Brajanu rekao ono što ni jedan predsednik zemlje koja nema nuklearnu bombu ili naftu nije rekao. Srbija će se boriti protiv odluke Sjedinjenih Američkih Država da budemo proglašeni za genocidan narod i nećemo priznazi takozvano Kosovo. Aleksandar Vučić zna šta ga posle ovoga čeka i zna koliko će ga koštati javno, otvoreno suprotstavljanje SAD-u, svako zlo koje budu mogli da izazovu i da mu učine izazvaće i učiniće. Znam kako prolaze oni koji imaju hrabrost da se suprotstave SAD-u i čuvaju svoj narod i zato moje reči nisu politička izjava, već svedočenje. Aleksandar Vučić je izabrao da se bori i ma koliko mi kao saborcu bilo žao što znam koliko će politički i lično za to da plati, ponosan sam na otpor koji im pruža“, poručio je Aleksandar Vulin komentarišući susret i razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pomoćnika sekretara Biroa za evropske i evroazijske poslove Stejt departmenta Džejmsa O’Brajana.

Related posts

Mensa: Testiranje inteligencije 6. aprila u Pančevu

Opozicija u haosu! Otvoreni sukobi i podmetanja pred izbore! Đilas i Savo zaratili! Bora Solunac priznao: Opozicija nema velike šanse!

Održan 6. panel „Zvezdinog foruma“ u organizaciji Sportskog društva Crvena zvezda

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija