20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vršac

Veliki uspeh učenice vršačke Osnovne škole „Paja Jovanović“
 

Violeta Danica iz Malog Žama, učenica sedmog razreda Osnovne škole „Paja Jovanović“ Vršac, tokom ove školske godine, ostvarila je više nego zapažene rezultate na takmičenjima iz nemačkog jezika.

Violeta je osvojila treće mesto na Republičkom takmičenju održanom u Borči, nakon što je bila drugoplasirana na Opštinskom i Okružnom nadmetanju u Vršcu, odnosno u Pančevu.

“Njeni izuzetni rezultati su plod neizmerne ljubavi i velikog truda koje je, uz mentorstvo svoje  nastavnice Jasne Vulku, uložila u učenje nemačkog jezika. Ona je dokaz da je, uz posvećenost kakvu je pokazala, samo nebo granica. Nema sumnje da se od nje mogu očekivati odlični rezultati na ovom takmičenju i naredne školske godine“, izjavio je Miroslav Lepir, član Gradskog veća za obrazovanje.

Nagrade, koje su joj zasluženo pripale, predstavljaju joj motiv da i dalje vredno uči i da se trudi, da svoje roditelje, školu i lokalnu zajednicu ponovo obraduje priznanjima koja su vredna aplauza.

Related posts

Dom zdravlja Vršac: organizovana besplatna edukacija za zaposlene u zdravstvenim ustanovama

Preventivni pregledi u Domu zdravlja Vršac

Bela Crkva: Počinje prva faza radova na rekonstrukciji glavne ulice

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija