30. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Predsednik Vučić sastao se predsednikom Vlade Komonvelta Dominika Ruzveltom Skeritom

„Sa premijerom Komonvelta Dominika sam razgovarao o razvoju bilateralnih odnosa u svim oblastima od obostranog interesa, ekonomskoj saradnji, kao i geopolitičkim i regionalnim pitanjima.

Zahvalio sam im na poštovanju teritorijalnog integriteta Republike Srbije, kao i principa međunarodnog prava, s nadom da će biti uz nas u svim pitanjima od državnog i nacionalnog interesa za Srbiju.

Pozvao sam Komonvelt Dominika da učestvuje na Međunarodnoj svetskoj izložbi EXPO 2027 i zahvalio toj zemlji na podršci kandidaturi Srbije za domaćina te prestižne manifestacije.

Nastavićemo da razvijamo sveukupnu saradnju u svim oblastima od obostranog interesa, kako sa Komonveltom Dominika, tako i u okviru regionalnih organizacija Zapadne hemisfere u kojima Srbija ima status posmatrača.

– Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Vlade Komonvelta Dominika Ruzveltom Skeritom.“ napisao je predsednik na instagram nalogu.

Related posts

Predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić: Miketiću, niko tebe nije jurio, možda samo prostitutka, ako si joj ostao dužan

20 miliona dinara za nastavak radova na Pupinovoj staroj školi

Program “Zajednici zajedno” kompanije NIS obeležio deceniju i po postojanja

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija