30. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Plandište Vesti

OŠ „Jovan Sterija Popović“ u Plandištu nagrađena za najbolji sajt u Vojvodini

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje i ove godine raspisao konkurs na temu „Dani informatike u školama Vojvodine“, na kome su učesvovali  nastavnici i učenici OŠ „Jovan Sterija Popović“ iz Opštine Plandište I osvojili nagradu za najbolji školski sajt u kategoriji svih osnovnih škola u Vojvodini.

„Dani informatike u školama Vojvodine“ naziv je projekta koji je raspisan od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, a na kome su učesvovali  nastavnici i učenici OŠ „Jovan Sterija Popović“ i  osvojili je nagradu za najbolji školski sajt u kategoriji svih osnovnih škola u Vojvodini.

– Učestvovali smo i na drugom projektu na  kome su učestvovali učenici naše škole, a projekat se zvao „Energija svuda oko nas“. Od pedeset učenika koliko naša škola broji ,u drugom ciklusu čak trideset učenika je učesvovalo na ovom projektu i osvojili smo zapažene rezultate , troje učenika je nagrađeno .Filip Filipov osvojio je nagradu za najbolji literarni rad ,I va Sekulić za najbolju powerpoint prezentaciju i Dijana Radulović osvojila je nagradu za likovni rad, rekao je za RTV Pančevo Nenad Vukadinović- profesor geografije.

Teme su bile obnovljivi izvori energije, reciklaža , kako se upravlja otpadom što je učenicima bilo zanimljivo pa je i interesovanje bilo veliko, a nisu izostale ni nagrade.

Related posts

Obeležena godišnjica rada Centra za mentalno zdravlje Pančevo

Vulin odgovorio predsedniku Crne Gore Milatoviću: Ko traži objašnjenja od Srba njemu Šiptari sastavljaju pitanja

Pavlov doneo veliki bod Železničaru iz Subotice

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija