26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Plandište Sport Vesti

OFK Plandište je veoma uspešan klub i sjajna polazna tačka za mnoge mlade fudbalere

Iako dolazi iz malog mesta, OFK Plandište je veoma uspešan klub i sjajna polazna tačka za mnoge mlade fudbalere. Ovaj klub osnovan je još davne 2002. godine, uz pomoć lokalne samouprave i mesne zajednice.

Fudbalski klub OFK Plandište ima dugu istoriju iza sebe. Osnovan je 2002. godine uz pomoć lokalne samouprave i mesne zajednice, a do danas su ostvareni neki zapaženi rezultati, kaže Dragan Borojević, predsednik fudbalskog kluba OFK Plandište.Trenutno brojimo 50 članova. Kroz naš klub je od osnivanja do danas prošlo oko 2.200 dece, što dečaka, što devojčica. Najveći uspeh kluba je plasiranje na državno prvenstvo Srbije, a takođe smo bili pobednici MiniMaxi lige u Karlovcu za 2015/2016 godište.

Dragan Borojević je iskoristio priliku da zahvali lokalnoj samoupravi na velikoj pomoći koju pružaju i bez koje bi funkcionisanje kluba bilo znatno otežano.

          – Lokalna samouprava nam stvarno mnogo pomaže. Predsednik Jovan Repac i ostali privrednici su uvek tu za nas kada god nam je potreban neki vid pomoći.

Trud i rad koji ulažu članovi kluba polako ali sigurno donose rezultate, a sve zahvaljujući nesebičnoj ljubavi prema sportu.Oni kao veliki sportski radnici uvek daju svoj maksimum u radu sa decom i trude se da ih edukuju tokom odrastanja i sportskog usavršavanja. Pobednički mentalitet je ono što krasi celokupan kolektiv iz OFK Plandište.

Related posts

Teško povređen podoficir 72. brigade za specijalne operacije

Pobeda košarkaša Partizana u polufinalu ABA lige u Laktašima

Održana konferencija za medije povodom predstojećeg Salona automobila i Sajma motocikala u Beogradu

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija