20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Hronika Pančevo Vesti

VJT u Pančevu: Podignuta optužnica protiv muškarca zbog posedovanja opojnih supstanci

Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 15.4.2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog L.V. (rođen 2003. godine) iz Pančeva, zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 28.11.2023. godine u 14.00 časova u Pančevu, neovlašćeno držao radi prodaje 10,08 grama neto mase opojne droge marihuane, i to 18 paketića u sandučetu za gromobran stambene zgrade u ul. Marka Kraljevića br. 34b, a dva paketića kod sebe u duksu dok se nalazio u taksi vozilu koje je na raskrsnici ul. Marka Kraljevića i Žarka Zrenjanina zaustavljeno od strane policijskih službenika Policijske uprave u Pančevu.

Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Takođe je predloženo da sud okrivljenog kazni po zakonu, izrekne mu mere bezbednosti oduzimanje predmeta i obavezno lečenje narkomana kao i da ga obaveže na plaćanje troškova krivičnog postupka.

Related posts

Profesor istorije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu Goran Vasin oštro demantovao i negirao da je potpisao peticiju podrške dela Akademske zajednice vanrednom profesoru Dinku Gruhonjiću

Aleksandar Vulin o susretu Vučića i O’Brajana: Vučić je izabrao da se bori, ponosan sam na otpor koji im pruža 

Mlada Pančevka Lena Kojadinović, učestvovaće na paljenju olimpijskog plamena u Grčkoj

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija