20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Dom zdravlja: Nova stomatološka stolica za Dečje odeljenje

Nova stomatološka stolica  koja je nedavno stigla u Dom zdravlja postavljena je na stomatološkom Dečijem odeljenju .Direktorka Doma zdravlja dr Zorica Sokić  istakla  da je cilj da se deci pruži najkvalitetnija zdravstvena usluga .

Stomatološko Dečije odeljenje je oslikano, uređeno, unforme u raznim bojama, a sve u cilju da deca kada dolaze kod dečijeg stomatologa nemaju strah od zubara. Stigla je i nova roze stomatološka stolica ,kako bimališani dobili najkvalitetniju uslugu, rekla je za RTV Pančevo dr Zorica Sokić, direktorka Doma zdravlja.

re nekoliko meseci stigle su i neophodne helio lampe koje nisu dugo menjane, a sada i stomataloška stolica koja je mogla da bude na odeljenju za odrasle, ali je prednost data najmlađima kako bi od malena stekli navike da posećuju stomatologa.

Dobili smo kvaliutetnu modernu stolicu, a mi smo odlučili da postavimo na odeljenju za Zdravstvenu zaštitu dece.

Veoma je važno da roditelji dovode decu kod stomatologa kako bi razbili strah i predrasude i popravljali zube još dok su mlečni .Stomatolozi sa ovog odeljenja napominju da decu treba dovesti da vide i upoznaju se kako izgleda stomatološka stolica, a po izlasku dobiće i stiker, sve u cilju da se razviju pravilne navike o održavanju zuba.

Related posts

Tamara Vučić i Maja Gojković obišle Memorijalni centar „Staro Sajmište“

Bukti rat u opoziciji! Savo Manojlović prozvao Đilasa: Obogatio se preko politike prodajući minute na RTS-u!

U Ivanovu 21. aprila počinje Foto safari

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija