27. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Izbori Srbija Vesti

Vladimir Ilić, funkcioner Pokreta socijalista koji je osnovao Aleksandar Vulin, pozvao Srbe da izađu na beogradske izbore: Njima je jedini interes da Srbija postane mala i ponižena, a usput i opljačkana

„Pozivam sve Srbe koji imaju pravo glasa u Beogradu da učestvuju na gradskim izborima, da se okupimo i ujedinimo i damo podršku predsedniku Srbije i svih Srba Aleksandru Vučiću 2. juna u srpskoj prestonici.
Ne dozvolite da vas tajkun Đilas, lažni patriota Miloš Jovanović sa francuskim pasošem, Zdravko Ponoš državljanin Hrvatske i razni Zeleni sa centralom u Berlinu lažu da su gradski izbori beznačajni i da se na njima odlučuje o komunalnim temama.

Na beogradskim izborima 2. juna odlučuje se da li će Srbija ostati samostalna i nezavisna ili će uz pomoć stranaca i tajkuna Srbija ostati bez Kosova i Metohije i okrenuti leđa Republici Srpskoj. To je tema beogradskih izbora, da naša Srbija ostane samostalna i suverena država sa slobodnom prestonicom koja okuplja sve Srbe. Ne dozvolite da vas zavara Đilas-Šolak medijska hobotnica iz Luksemburga, njima je jedini interes da Srbija postane mala i ponižena, a usput i opljačkana“, poručio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić.

Related posts

„Svi smo radio“ poruka dvadeset sedmih po redu Radio dana održanih na Zlatiboru

Crveno beli bruse formu na trening kampu u Antaliji

Počela izgradnja spomenika palim borcima iz Drugog svetskog rata

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija