26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Hronika Vesti

VJT u Pančevu: Pokrenuta istraga protiv muškarca osumljičenog za silovanje

Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 14.4.2024. godine donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog J.Z. (rođen 1957. godine) sa prebivalištem u Banatskom Novom Selu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 12.4.2024. godine od 17.00 do 21.30 časova u stanu u kojem neprijavljeno boravi u Pančevu, u ul. Sinđelićeva, upotrebom sile i pretnje prinudio oštećenu (rođena 2005. godine) na obljubu. 

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji je po nalogu ovog tužilaštva zadržan u trajanju do 48 časova, tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenog odredi pritvor u trajanju do 30 dana i to zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.

Related posts

Električne vrabac dizalice

Predsednik Vučić: Miloš Vučević mandatar za sastav nove Vlade

Projekat opozicije, Dinkova studentkinja i promoterka genocida u Srebrenici – Ko je Mila Pajić?

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija