30. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

MUP: Intenzivan rad na pronalasku tela dvogodišnje devojčice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije, zajedno sa kolegama iz Bora i policijskim službenicima Policijske uprave Bor, intenzivno rade na pronalasku tela dvogodišnje devojčice i utvrđivanju svih činjenica u okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

Takođe, u potrazi se priključilo i 50 pripadnika Žandarmerije na potezu od sela Zlot ka mestu Sumrakovac, a akcijom pretrage terena rukovodi načelnik Policijske uprave Bor Zoran Milijić.

Podsetimo, od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su intenzivno radili na detaljnoj pretrazi šireg i užeg područja u ovom delu Borskog okruga.

Related posts

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin uoči glasanja o sramnoj rezoluciji o Srebrenici: Danas će se videti ko se borio za Srbiju, a ko protiv nje, 23. maj je naš Vidovdan 

Predsednik Vučić primio je akreditivna pisma novog ambasadora UAE Almenhalija

Opovo: Održan maskenbal

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija