20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Dokle bre više: Aida Ćorović udarila na zastavu Srbije!

Ona je ovom sramnom izjavom reagovala na poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da ukoliko rezolucija o genocidu u Srebrenici bude usvojena u GS UN, svi Srbi treba da istaknu trobojke.

Aktivistkinja i istaknuti srbomrzac Aida Ćorović koja se predstavlja kao borac za ljudska prava, po ko zna koji put je prešla svaku granicu promovišući ideje koje nanose štetu Srbiji i celom srpskom narodu.

– Onaj ko tog dana stavi srpsku zastavu, apsolutno priznaje da je za genocid i da je genocidan, i tu nema spora – rekla je za Danas Aida Ćorović.

Ona je ovom sramnom izjavom reagovala na poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da ukoliko rezolucija o genocidu u Srebrenici bude usvojena u GS UN, svi Srbi treba da istaknu trobojke. Provokacije ljudi poput Ćorović i njoj sličnih, u trenutku kada se rezolucija o genocidu u Srebrenici koristi samo i isključivo kao vid pritisaka na Srbiju i njen narod, još jedan su dobar razlog da trobojku svi uvek dižemo visoko.

Izvor: 24sedam.rs

Related posts

MUP : U nastavku akcije „Armagedon“ uhapšeno pet osoba

Otvoren Šahovski turnir „Kup Beograda“

NIS pomaže studente tehničkih i računarskih fakulteta u Srbiji

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija