26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

VJT Pančevo: Pančevac optužen za nedozvoljeno držanje oružja i municije

Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 12.4.2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog B.P. (rođen 1978. godine) iz Pančeva zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i municije.

Okrivljenom se stavlja na teret da je dana 8.9.2023. godine neovlašćeno držao veću količinu vatrenog oružja i municije, tako što je u svojoj kući u Pančevu, u ul. Svetozara Markovića držao pet pištolja različitih marki i kalibara, sa pripadajućim okvirima, kao i 172 metka.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu prihvati sporazum o priznanju krivičnog dela koji je javni tužilac zaključio sa okrivljenim, te da okrivljenog osudi na kaznu zatvora u trajanju od godinu dana koju bi izdržavao u prostorijama u kojima stanuje, da mu oduzme pronađeno oružje i municiju, te da ga obaveže na plaćanje troškova krivičnog postupka.

Related posts

Aleksandar Vulin: Savetu Evrope neka je srećno sa Šiptarima i njihovim shvatanjem pravde, zaslužuju jedni druge

JKP „Zelenilo“: Sadnja letnjeg rasada, proizvedeno više od 100 hiljada  rasada

Rešen višedecenijski problem atmosferske kanalizacije naselja Strelište

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija