27. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Srbija Vesti

Uspešni đaci iz Plandišta

         

Nadomak Plandišta u Velikoj gredi  nalazi se Osnovna škola „Jovan Sterija Popović“ koju pohađa oko sto đaka zajedno sa izdvojenim odeljenju u Miletiću koje je od velikog značaja mališanima koji u tom mestu žive i pohađaju prva četiri razreda jer  ne maoraju da putuju.

Imamo dosta aktivnosti u koje su deca uključenja kao što su Internacionalni dani , imamo dramske sekcije kao i likovne Svet umetnosti kao i pomoć oko izrade domaćoh zadataka, rekla je Ankica Glamočlija direktorka.

Direktorka Osnovne škole „Jovan Sterija Popović“ Ankica Glamočlija istakla je da prate sva takmičenje  i na njima deca  učestvuju.

Ima dosta konkursa na kojima smo učestvovali naša učenica je osvojila iz engleskog jezika četvrto mesto na republičkom takmičenju. Bili su i Dani informatike gde smo ostvarili zapažene rezultate. Učestvovali smo na litereanom konkurusu Lekinim perom .

 Učenici ove škole imaju dobre uslove za učenje jer je škola u Velikoj gredi renovirana i uređena kako bi učenici imali što bolje uslove za učenje.    

Related posts

Fudbal i džudo, to je pravo čudo

Preventivni pregledi u DZ Pančevo: Akcenat na kardiovaskularne bolesti

Vučić sa Rikerom o bilateralnoj saradnji Srbije i SAD i važnim projektima

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija