26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Plandište Sport Vesti

OFK Plandište ,uspešan klub iz malog mesta

Iako dolazi iz malog mesta, OFK Plandište je veoma uspešan klub i sjajna polazna tačka za mnoge mlade fudbalere. Ovaj klub osnovan je još davne 2002. godine, uz pomoć lokalne samouprave i mesne zajednice.

Fudbalski klub OFK Plandište ima dugu istoriju iza sebe. Osnovan je 2002. godine uz pomoć lokalne samouprave i mesne zajednice, a do danas su ostvareni neki zapaženi rezultati, kaže Dragan Borojević, predsednik fudbalskog kluba OFK Plandište.

          – Trenutno brojimo 50 članova. Kroz naš klub je od osnivanja do danas prošlo oko 2.200 dece, što dečaka, što devojčica. Najveći uspeh kluba je plasiranje na državno prvenstvo Srbije, a takođe smo bili pobednici MiniMaxi lige u Karlovcu za 2015/2016 godište.

Dragan Borojević je iskoristio priliku da zahvali lokalnoj samoupravi na velikoj pomoći koju pružaju i bez koje bi funkcionisanje kluba bilo znatno otežano.

          – Lokalna samouprava nam stvarno mnogo pomaže. Predsednik Jovan Repac i ostali privrednici su uvek tu za nas kada god nam je potreban neki vid pomoći.

Trud i rad koji ulažu članovi kluba polako ali sigurno donose rezultate, a sve zahvaljujući nesebičnoj ljubavi prema sportu.Oni kao veliki sportski radnici uvek daju svoj maksimum u radu sa decom i trude se da ih edukuju tokom odrastanja i sportskog usavršavanja. Pobednički mentalitet je ono što krasi celokupan kolektiv iz OFK Plandište.

Related posts

Poraz košarkaša Opovo 99

Predata lista „Aleksandar Vučić – Plandište sutra“

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin o zabrani patrijarhu da uđe na KiM: Država da uzvrati, Šiptari moraju da nauče da podržavanje Kurtija u terorisanju Srba ima svoju cenu

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija