20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Sport Vesti

ŽRK Pančevo postiže vrhunske rezultate

Ženski rukometni klub Pančevo, ističe se kao primer predanosti tom sportu. Upornim radom i treninzima igračice se motivišu da budu što bolje, a aktivnim učešćem na svim nivoima takmičenja dostižu se vrhunski rezultati.

Ženski rukometni klub Pančevo trenutno se takmiči u super B rukometnoj ligi i zauzima 8. poziciju sa 17. bodova, kaže Marko Krstić, trener ŽRK Pančevo. Klub se takođe takmiči u skoro svim kategorijama.

Igračice prvog tima ovog kluba  Mirjana Maksić i Nevena Stanišković veoma su zadovoljne radom sa trenerom i postignutom sprotksomkondicijom, ali i uslovima koje im ovaj klub pruža.

Ženski rukometni klub Pančevo ima veće domete od trenutnog osmog mesta. Nastaviće i u narednom periodu da  daju sve od sebe i da aktivno učestvuju na svim takmičenjima. Kako ističu,maksimalno će da se posve svom klubu sa željom ka daljem napretku i kontinuiranom razvoju.

Related posts

Vršac: Aktivnosti povodom Svetskog dana osoba sa autizmom

Održano predavanje o održivom turizmu u Specijalnom rezervatu prirode „Kraljevac“

Dom zdravlja Pančevo: Preventivni pregledi 7. aprila

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija