26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Promenjena stolarija u Mikinoj školi , sredstva obezbedio NIS

U osnovnoj školi  „Miroslav Antić“ zahvaljujući sredstvima Kompanije NIS zamenjena je  sva stolarija na djačkim toaletima. Kompanija NIS je za ovu namenu obezbedila milion i 500 hiljada dinara.

Rukovodstvo Osnovne  škole „Miroslav Antić“ trudi se da svake godine  uradi po nešto u školi kako bi se obezbedila što kvalitetnija nastava učenicima, ali kako bi i prostor bio što lepši i uređeniji. Sada zahvaljujući sredstvima koje je obezbedila Kompanija NIS  zamenjeno je 40 štokova i vrata  na djačkim toaletima, rekla je za RTV Pančevo Dragana Krstić – direktorka OŠ „Miroslav Antić“.

– Kompanija NIS AD Novi Sad je donirala sredstva  za zamenu unutrašnje stolarije. Ove godine smo u januaru tokom zimskog raspusta i kasnije tokom vikenda zamenili potpuno stolariju na djačkim toaletima, 40 štokova i vrata je zamenjeno i stvoreni su bolji i kvalitetniji uslovi za djake. U isto vreme podigli smo i nivo higijene i mogućnost da deca bezbednije borave u toaletima.

Radovi su izvedeni u celoj školi, u prizemlju i na spratu,  naglasila je Dragana Krstić.

– NIS je odvojio milion i 500 hiljada dinara i sva sredstva su utrošena u roku, jer smo mi jedna ozbilja škola a imao saradnju sa jednom izuzetno velikom odgovornom kompanijom. Mnogo nam znači ta vrsta pomoći

U Osnovnoj školi Miroslav Antić  planiraju da i u narednom periodu  nastave uspešnu saradnju sa Kompanijom NIS. 

Related posts

Električne vrabac dizalice

Siniša Dobrašinović, trener Železničara optimista: Spremni smo za plej-aut i borbu za opstanak u ligi

Gerontološki Centar Vršac domaćin Radionice o Digitalnoj Pismenosti

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija