27. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Agresija iz Skupštine preselila se na ulicu: Pogledajte kako NATO opozicija vređa i napada aktiviste SNS

NATO opozicija, koja se krije pod sloganom „Srbija protiv nasilja“, ne uspeva da prevari građane Srbije, jer retrospektiva delovanja opozicije i njenih pristalica okupljene oko navodne borbe protiv nasilja poslednjih meseci pokazala je upravo sasvim suprotno, a to je raspirivanje agresije i mržnje, širenje dezinformacija i vređanje.

Agresija NATO opoyicije iz Skupštine preselila se na ulicu, te su kamere zabeležile kako aktivisti „Srbije protiv nasilja“ upadaju u info štandove SNS i napadaju, vređaju i udaraju aktiviste SNS, koji mirno stoje na ulici i obavljaju svoje aktivnosti. 

Fizički napadi na četiri aktivistkinje SNS-a, koje su obavljale legitimne stranačke aktivnosti, nedavno su zabeleženi i to je čist dokaz da je nasilje jedina politika i metod koji opozicija poznaje i to ironično okupljena pod nazivom liste „Srbija protiv nasilja“. 

Neprimereno, nasilno delovanje srpske opozicije je viđeno i u Narodnoj skupštini, a pored vređanja, lupanja, psovanja i skandaloznih izjava na račun u tom trenutku predsedavajućeg profesora Stojana Radenovića, predstavnici opozicije ostaće zapamćeni kao poslanici koji su krali toalet papir iz skupštinskog toaleta i bacali ga tokom zasedanja Skupštine.

Related posts

Zvezdini prvotimci bruse formu na OTC u Mađarskoj

Nov biohemijski aparat u Domu zdravlja Opovo

Opovo: Zatvarenje ulica zbog Dana opštine Opovo

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija