20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Učenici srednjih škola Grada Vršca ostvarili veliki uspeh na Republičkom takmičenju iz poslovne ekonomije

Učenici srednjih škola Grada Vršca, ostvarili su veliki uspeh na Republičkom takmičenju iz poslovne ekonomije, kao i na takmičenju poljoprivrednih škola Srbije.

“Učenica ŠC “Nikola Tesla” Vršac, Milica Škorić osvojila je prvo mesto na Republičkom takmičenju iz poslovne ekonomije, održanom u Prvoj ekonomskoj školi u Beogradu. Milica je bila ubedljiva i sa maksimalnih 100 bodova, osvojila je prvo mesto i obezbedila upis na Ekonomski fakultet, bez polaganja prijemnog ispita. Čestitamo Milici na ogromnom uspehu, kao i njenom mentoru, profesoru Bobanu Đorđeviću, koji godinama unazad postiže sjajne rezultate sa svojim učenicima. Takođe, na Republičkom takmičenju poljoprivrednih škola Srbije, održanom u Prokuplju, naš učenik Veljko Omčikus, poljoprivredni teničar, osvojio je prvo mesto i ostvario veliki uspeh za sebe i Poljoprivrednu školu „Vršac“. Iskrene čestitke i našem Veljku i mentoru, profesoru Ivanu Staniću, koji su verovali u sebe i svoje znanje i na kraju ostvarili odličan rezultat”, izjavio je Miroslav Lepir, član Gradskog veća za obrazovanje.

Related posts

Predsednik Vučić: Sa Makronom postignut dogovor o Rafalima, potpis na ugovor za dva meseca

Fantastična pobeda Železničara protiv Novog Pazara

Kadeti Srbije okupili se pred Evropsko prvenstvo, selektor Damjanović optimista

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija