20. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Tajkunski N1 lažnim naslovima pokušava da obmane građane

Foto: 24sedam.rs

Pored rušenja objekata, sva istraživanja nadležnih institucija su pokazala da na ovoj deonici nema većeg broja putnika.

Objavljena vest na tajkunskom portalu N1 govori o tome kako se na relaciji Bulevar kralja Aleksandra do beogradskog naselja Mali Mokri Lug ipak neće realizovali projekat tramvajskih šina i uvođenja još jedne linije.

Iza naslova, nalazi se niz neistina a jedina istina je ta, da bi uvođenje tramvajske linije bilo pogubno za desetine stambenih objekata koji bi morali da se sruše zarad jedne tramvajske linije.

Pored rušenja objekata, sva istraživanja nadležnih institucija su pokazala da na ovoj deonici nema većeg broja putnika, te bi tako tramvaj građanima napravio više štete nego koristi. 

Građani ovog dela Beograda ne žele tramvajski liniju jer, kako kažu, postoji oko 10 autobuskih linija koje su im i više nego dovoljne.

– Ne treba mi tramvaj, imam deset autobusa i uskoro će tu biti i metro tu na dva kilometra duže. Potrebno je proširenje puta, što se već odavno i radi, a ne da mi ruše kuću u kojoj živim 65 godina – priča stanovnik Malog Mokrog Luga.

Izvor: 24sedam.rs

Related posts

Predsednik Vučić: Zbog geopolitičke situacije plaćamo visoku cenu,veliki je pritisak na SRB

Pokret socijalista Novi Sad:  Na ovim izborima biramo između Dinka Gruhonjića, Ane Lalić koji mrze Srbe i Srbiju, između onih koji bi da prave vojvođansku naciju i slobodnih, pristojnih ljudi sa liste „Aleksandar Vučić-Novi Sad sutra“

Srpkinje se bore za medalju na SP u odbojci

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija