30. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Opovo Vesti

Od ponedeljka Pantransport saobraća do Sakula

Na  sastanku koji je održan u kabinetu predsednika opštine opovo Miloša Markova između predstavnika lokalne samouprave i Pantransporta iz Pančeva  dogovoreno je da autoprevoznik iz Pančeva počne da saobraća na relaciji Pančevo – Opovo – Baranda – Sakule.

Predsednik opštine Miloš Markov je izrazio zadovoljstvo novim dogovorom sa Pantransportom i nove linije najavio već od ponedeljka.

„Imamo  lepu vest za naše sugrađane, pre svega za meštane Sakula i Barande. Upravo smo završili sastanak sa Pantransportom gde smo definisali određene linije koje su išle samo do Opova, produžiti ih do Sakula i to su pre svega „đačke linije“ kojima ćemo zajedno sa Pantransportom omogućiti đacima, srednjoškolcima, da putuju od Sakula do Pančeva i obrnuto, ali takođe, i svim građanima koji imaju potrebe, pre svega iz Sakula i Barande da putuju za Pančevo i obavljaju svoje potrebe “, rekao  je Miloš Markov, predsednik opštine Opovo.

Foto: RTV Pančevo

Related posts

Predsednik Vučić :Ponosan sam što sam imao priliku da branim pravo male zemlje

Nastavak Projekta: Očuvanje ženskog zdravlja seoskim sredinama

Svečanom liturgijom u uzdinskoj crkvi obeležen praznik Svetog Đorđa

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija