26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Pančevo Sport Vesti

Strelci iz SD „Pančevo 1813“ najuspešniji na Prvenstvu Vojvodine za pionire i pionirke

U Pančevu je održano Prvenstvo Vojvodine za pionire i pionirke po B programu, vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem su takmičari Streljačke družine “Pančevo 1813“ imali 24 nastupa.
Ognjen Bunčić je osvojio zlatnu medalju u kategoriji pionira puškom sa 183 kruga, a pištoljem je osvojio srebrnu medalju sa 174 postignuta kruga.
Ana Petković je osvojila srebrnu medalju sa 174 kruga puškom u kategoriji pionirki, a Petra Papić je osvojila, takođe, srebrnu medalju pištoljem sa postignutih 170 krugova u kategoriji pionirki.
Ekipa pionira pištoljem je osvojila prvo mesto u sastavu Ognjen Bunčić, Jovan Kondić, Oliver Zoraje i Nikola Flora.
Ekipa pionirki pištoljem je osvojila drugo mesto u sastavu: Petra Papić, Ana Negovanović, Ivana Ančić.
Ekipe pionira puškom: Ognjen Bunčić 183, Ognjen Dželetović 153, Oliver Zoraje 155. Pionirke puškom: Ana Petković sa 174, Ana Negovanović sa 167, Elena Flora 144 su osvojile četvrto mesto, ali su zbirom rezultata obe ekipe bili proglašeni za najuspešniji klub na Prvenstvu te su osvojili i specijalnu nagradu SS Vojvodine, jednu streljačku jaknu proizvođača iz Vranja.
Pojedinačno su nastupili i Nikola Flora sa 145 krugova, Ivana Ančić sa 16 krugova, Miona Milivojević sa 145, Jana Isailović sa 121, Lazar Margan sa 140, Vukašin Šušić sa 135 i Vuk Vukojević sa 124 kruga.
Učesnici svih ekipa i većina u pojedinačnoj konkurenciji su se plasirali za učešće na Prvenstvu Srbije koje će biti održano za dve nedelje u Nišu.

Related posts

Bela Crkva: Upis dece u Predškolske ustanove ,,Ađelka Đurić“ počinje osmog aprila

Festival nauke više od deset godina podržava NIS

BANATSKI BRESTOVAC: Održana Uskršnja radionica za decu

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija