27. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Opozicija i separatisti uvezli aktiviste da glume Kaćane – 50 separatista nedeljom zaustavlja saobraćaj i provocira narod

Foto: nsuzivo.rs

Maltretiranje građana, zaustavljanje saobraćaja i širenje separatističkih ideja će očigledno biti matrica kojom će se rukovoditi novosadska opozicija pred lokalne izbore koji predstoje u Novom Sadu.

Na današnjem primeru vidimo da svega pedesetak profesionalnih aktivista sa separatističkim zastavama tokom mirnog nedeljnog prepodneva maršira Kaćem i provocira lokalno stanovništvo.

Da manjina nastavlja da teroriše većinu i želi da izazove nasilje vidimo na primeru Kaća gde profesionalni aktivisti danima pokušavaju da izazovu incident i sebe prikažu kao žrtve.

Foto: nsuživo.rs

Nadamo se da će nadležni organi reagovati i sprečiti ovakvo bahato ponašanje i terorisanje od političke manjine, koja sa svojih pedesetak profesionalnih aktivista ide od kvarta do kvarta, od mesta do mesta i izaziva haos u vezi  sa gotovo svim društvenim temama.

izvor: nsuzivo.rs

Related posts

Lubenica – Sočno letnje osveženje koje donosi brojne koristi za organizam

Opovo: Odnošenje kabastog otpada u subotu

Pančevački maturanti za kraj školovanja uživali u maturantskom plesu

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija