30. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

MUP: Pripadnici MUP-a nastavljaju pretragu terena na teritoriji grada Bora

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine.

Pripadnici Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina    iz Bora Sektora za vanredne situacije,zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Gorskom službom spasavanja pretražili su do sada pola trase od 7 kilometara Lazarevog kanjona, uz korišćenje spasilačke specijalne opreme, a u toku je i nastavak pretrage jame iznad kanjona, duboke 70 metara. 

Dronom sa termovizijskimkameramai mogućnošću za 3Dmapiranje, pregledana je cela zona kanjona i tom prilikom ništa nije uočeno.

Osim ove lokacije, pripadnici MUP-a izvršili su pretragu korita Zlotske reke. Opsežna pretraga terena u cilju pronalaska tela devojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala se nastavlja.

Related posts

Rada Komazec: Prete mi posle „Utiska nedelje“

Predsednik Vučić sutra sa Emanuelom Saracinom

MUP: Hapšenje zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih supstanci

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija