26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Srpska napredna stranka počela danas prikupljenje potpisa za podršku izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“

Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije počele su danas u Zemunu prikupljenje potpisa za podršku izbornoj listi koja će se zvati „Aleksandar Vučih – Beograd sutra“, sa nazivima koalicionih partnera sa kojima će zajedno učestvovati na beogradskim izborima 2. juna.
U opštinskom odboru SNS-a u Zemunu potpis podrške daće i predsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić.
Potpis podrške daće i predsednik SPS Ivica Dačić u svojim stranačkim prostorijama.
Potpise podrške dali su potpredsednik Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić, kao i članovi Predsedništva Marija Zdravković, Zlatibor Lončar, Tomislav Momirović, Darija Kisić.
Naprednjaci su danas tačno u podne počeli prikupljanje potpisa podrške za predaju izbornih lista za beogradske izbore u više opštinskih odbora, a veliki broj građana došao je da pruži podršku ovoj listi.
Pored SNS i SPS će danas u Beogradu prikupljati potpise podrške.
Potpredsednica Glavnog odbora SNS i poverenica za Beograd Ana Brnabić rekla je juče na sednici Predsedništva ove stranke da je SNS pokrenula veliki broj dobrih projekata za sve građane Beograda i pokazala da imaju dobru i jasnu viziju za Beograd i za razvoj grada u okviru plana Srbija 2027 – „Skok u budućnost“.
„Imamo ambiciozne planove i molimo građane za podršku“, rekla je Brnabićeva.
Brnabić je raspisala 3. aprila izbore za Skupštinu grada Beograda za 2. jun ove godine i poručila da su njena vrata za dijalog otvorena.
Brnabić je odluku o raspisivanju izbora potpisala u Domu narodne skupštine i pozvala da izborna utakmica bude fer i korektna, a da svi građani izađu na izbore i pokažu kojim smerom Beograd treba da ide i da se razvija.
Za podnošenje izborne liste za gradske izbore potrebno je da se prikupi najmanje 3 000 potpisa građana.

Related posts

Crveni krst Pančevo organizovao takmičenje za omladince u pružanju prve pomoći

NATO PILOTI IM HEROJI, URANIJUM JE LEKOVIT, A SRBIJA KRIVA ŠTO SU JE BOMBARDOVALI! Sramno izveštavanje Đilasovih i Šolakovih medija o NATO agresiji na SRJ!

Ima neka tajna veza – zašto je dekanica PMF jedina podržala govor mržnje Dinka Gruhonjića?

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija