26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Srbija Vesti

Saopštenje za javnost gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu

Danas je u centru Novog Sada jedan mladić uz salvu jezivih uvreda i direktnih pretnji, nasrtao na aktivistu Srpske napredne stranke, koji je mirno stajao pored stranačkog štanda i delio stranački materijal prolaznicima. Jezive pretnje koje je naš aktivista doživeo naočigled prolaznika u sred dana, posledica su kampanje koja se vodi u tajkunskim medijima i na društvenim mrežama, a kojom se poziva na linč svega što ima veze sa Srpskom naprednom strankom.

Zabrinjavajuće je to što opozicija i Đilasovi i Šolakovi tabloidi svakodnevno pozivaju na nasilno rušenje državnih institucija i na linč predsednika Aleksandra Vučića, i svih nas koji podržavamo njegovu politiku.

Mržnja proizvodi mržnju i nasilje, i to je danas pokazao ovaj nasilnik u centru Novog Sada. Najoštrije osuđujemo nasilje i ovako sramno ponašanje, a posebno one okupljene pod sloganom ,,Srbija protiv nasilja” koji svakim danom pokazuju da su baš oni reprezenti nasilja, i šalju poruke da se pesnicama i psovkama obračunava sa Srpskom naprednom strankom.

Related posts

Edukaciono sportske igre u organizaciji Evropske federacije školskog sporta održane su od 14. do 20. aprila u Grčkoj

Gradonačelnik Stevanović: Ne smemo i ne možemo zaboraviti hrabrost i dostojanstvo koje su naši građani pokazali tokom tih 78 dana 1999. godine

Koncert poznatog violiniste Andre Rieu, 24. novembra u Štrak areni

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija