26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Pokret socijalista sa SNS-om na gradskoj listi: Ako sačuvamo svoj Beograd, sačuvaćemo i Srbiju

„Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin sa svojim saborcima iz Srpske napredne stranke izlazi na beogradske izbore.

Mi iz Pokreta socijalista molimo sve one koji žive u Beogradu da daju podršku gradskoj listi koju čine SNS i koalicioni partneri. Naš cilj je da nastavimo razvoj Beograda, ali isto tako i da ga sačuvamo od Đilasovaca koji bi da lomeći Beograd, uz pomoć stranaca, slome i našu Srbiju.

Ne smemo dozvoliti Đilasovcima novi 5. oktobar, ne smemo da dozvolimo da nas, Srbe, ponižavaju i dele na one iz kruga dvojke i na ostale, glupe i krezube, ne smemo dozvoliti da nas Srbe Đilasovci okupljeni oko prljavog novca i stranaca podele na one koji su rođeni u Beogradu i one koji su odnekud došli u Beograd zato što je naša prestonica dovoljno velika i otvorena za sve koji vole Srbiju i njen glavni grad.

Samo pobeda liste SNS-a sa koalicionim partnerima u Beogradu garantuje i očuvanje nezavisne Srbije.

Ako sačuvamo svoj Beograd, sačuvaćemo i Srbiju“, poručio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Vladimir Ilić i istakao da su kandidati Pokret socijalista na listi okupljenoj oko SNS-a Vladimir Trajković 1987. godište, diplomirani ekonomista, koji je obavljao funkcije zamenika predsednika Skupštine opštine Grocka i odbornika u

Skupštini opštine Grocka i Miroslav Marinović 1984. godište, diolomirani inženjer informacionih tehnologija koji je u dva mandata obavljao funkciju člana veća za socijalnu politiku u Gradskoj opštini Zvezadara.

Related posts

Predsednik Vučić sastao se predsednikom Vlade Komonvelta Dominika Ruzveltom Skeritom

VRŠAC: Deca iz Vršca učestvovala u akciji ,,April mesec čistoće“

Najbolji mladi sportisti u izboru SD Crvena zvezda za mesec mart skijašica Đurović i fudbaler Maksimović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija