28. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Srbija Vesti

Dom kulture u Starčevu: nezaobilazna tačka za ljubitelje umetnosti

U proteklih trideset godina, Dom kulture u Starčevu je postao nezaobilazna tačka za ljubitelje umetnosti, domaćih i stranih umetnika, koji redovno izlažu u njihovoj renomiranoj galeriji. Uz to, škola slikanja na drugom spratu pruža mogućnost svim zainteresovanima da razviju svoj talenat i uplove u svet likovne umetnosti.

Dom kulture u Starčevu već skoro trideset godina u svojim prostorijama neguje jednu renomiranu galeriju, u kojoj se svakog meseca u toku godine održi bar jedna izložba, kompetentnih umetnika iz svih sfera likovne umetnosti kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

Starčevo je pre svega naselje slikara i tamburaša i tu tradiciju gaji više od dva veka, naveo je Ješić.

Vrata Doma kulture u Starčevu uvek su ovorena za sve ljubitelje umetnosti. Škola slikanja nalazi se na drugom spratu, a svi zainteresovani ljudi koji možda žele da se bave ovom granom umetnosti mogu nam se javiti svakog radnog dana, zaključio je Ješić.

Related posts

U Njujorku će danas biti održana sednica SB UN o KiM, Srbiju će predstavljati predsednik Vučić

Kontrolor za suđenje potvrdio, penal za Železničar protiv Novog Pazara opravdan

Vladimir Ilić predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd: Glavni utisak „Utiska nedelje“ nemoć plačljive lopovčine i lažnog patriote

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija