26. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Srbija Vesti

Crveni krst Pančevo: u susret Svetskog dana zdravlja

Povodom obeležavanja Svetskog dana zdravlja, Crveni krst i Zavod za javno zdravlje Pančevo organizovali su javno – zdravstvenu akciju za članice Kluba seniorki u sali Crvenog krsta Pančevo. U sklopu nje, prisutne dame mogle su i da provere svoje zdravlje, izmere pritisak, šećer u krvi i indeks telesne mase.

U prijatnoj atmosferi Crvenog krsta Pančevo, okupile su se vredne dame –seniorke, spremne da zajedno prošire svoja znanje o važnim aspektima zdravlja. Predstavnici Zavoda za javno zdravlje Pančevo, koji su takođe bili deo ove akcije, svojom stručnošću i posvećenošću, predstavili su različite teme od vitalnog značaja za očuvanje zdravlja u zlatnim godinama.

Kako je navela Milica Todorović, sekretar Crvenog krsta Pančevo, ova akcija održana je u susret obeležavanju  Svetskog dana zdravlja koji je sedmog aprila. Takođe, bili su organizovani i preventivni pregledi, te su zaineresovane dame mogle da izmere krvni pritisak, šećer u krvi kao i indeks telesne mase.

Kroz ovu dragocenu inicijativu ne saznajemo samo informacije, već se i podstiče zajedništvo među članicama Kluba seniorki, ističući se važnost podrške i solidarnosti među ženama u zrelim godinama. Takođe, ovakvim akcijama Crveni krst i Zavod za javno zdravlje Pančevo nastavljaju misiju unapređenja zdravlja i blagostanja svih naših sugrađana I sugrađanki.

Related posts

Danas glasanje o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN

Krem Evropskog MMA sporta boravio u Beogradu

Strelac Lazar Kovačević postao 82. član Olimpijskog tima Srbije

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija