18. aprila 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Pančevo Vesti

Starčevački dani knjige od 8. do 16. aprila

Dom kulture „29.novembar“ iz Starčeva organizuje šesti festival Starčevački dani knjige koji će I  ove godine biti posvećen jednom poznatom piscu. Festival će biti održan od 8. do 16. aprila. 

Starčevački dani knjige posvećeni su ove godine piscu Dragoslavu Mihajloviću i njegovom bogatom stvaralaštvu,  kaže Darko Ješić, direktor Doma kulture u Starčevu. 

Organizatori  svake godine pripreme i knjige za najmlađe čitaoce. Darko Ješić najavljuje  bogat program za decu, sa mnogobrojinim dečijim stvaraocima. U Starčevo  će doći poznati dečji književnik Ljubivoje Ršumović.

U  sedam  radnih dana biće  realizovano više od  14 programskih aktivnosti. Pubika će moći da se druži sa Enesom Halilovićem,Slobodanom Tišmom,profesormom Milanom Brdarom kao I mnogim drugim piscima I filozofima. Organizatori  pozivaju sve ljubitelje knjige da dođu u Starčevo i isprate festival koji će trajati od 8. do 16. aprila.

Related posts

Kovačica: Održana godišnja Skupština Udruženja penzionera

Predsednik Vučić: Srbija živi, slobodu nikada neće moći da nam uzmu

Aleksandar Vulin povodom hajke koja se vodi protiv njega: Oni koji me napadaju zbog istine koju sam izneo, ne rade to zato što su nestrpljivi da agenti budu pohapšeni, već zato što su ljubomorni na više rangirane agente 

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija