18. aprila 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Područna policijska uprava Pančevo odazvala se akciji dobrovoljnog davanja krvi

Pripadnici ministarstava unutrašnih poslova osim što se bave jednom od najodgovornijih profesija, takođe su i veoma plemeniti i humani. Redovno daju krv i tako još više doprinose spašavanu ljudskih života.

Nije prvi put, a sigurni smo ni poslednji, da su pripadnici Ministarstva unutrašnih poslova pokazali na delu humanost i istakli spremnost da pomogu zajednici. Svesni važnosti da krv nekome može da spasi život odazvali su se akciji dobrovoljnog davanja krvi koja je organizovana u saradnji sa Crvenim krstom, naveo je Željko Grujić, portparol Područne policijske uprave Pančevo.

Pripadnici policijske uprave Pančevo uvek su na visini zadatka, kako kada je reč o bezbednosti građana,tako i kada je reč o humanosti. Ova akcija je vrlo važna jer predstoje praznici tako da je neophodno povećati zalihe krvi, istakla je Milica Todorović, sekretar Crvenog krsta Pančevo.

Pripadnici policije ličnim primerom su pokazali da nečije malo nekome može značiti mnogo i time ukazali na značaj davanja krvi. Uputili su i apel u kojem pozivaju građane  da se aktivno priključe i budu dobrovoljni davaoci krvi.

Related posts

Moćna poruka predsednika Vučića: ŽIVIMO ZA SRBIJU! 

MUP: Identifikovan trinaestogodišnjak koji je slao poruke preteće sadržine obrazovnim institucijama u Srbiji

NIS otvara vrata za mlade talente

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija