18. aprila 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Visoke temperature utiču na zdravlje

Meteorolozi najavljuju izuzetno visoke temperature za vikend, što može imati posledice na zdravlje građana, upozorava doktor Zoran Manasijević iz Hitne medicinske pomoći. Stoga je važno pratiti svoje zdravstveno stanje i redovno uzimati terapiju, te reagovati na bilo kakve neobične simptome.

Meteorolozi za vikend najavljuju  izuzetno visoke temperature izuzetno neobične za kraj meseca marta  odnosno 28, 29 , stepeni, a to vreme će zasigurno imati posledice i po zdrave ali i po bolesne ljudi ističe doktor Zoran Manasijević  načelnik službe Hitne medicinske pomoći  Pančevo.

S obzirom da u nedelju 31 marta  prelazimo na letnje računanje vremena  i to može uticati na zdravstveno stanje ljudi, ali Manasijević navodi da u većini slučajeva  to pozitivno utiče na na naš bioritam.

Moguće su tekobe tokom ovog vremenskog perioda  tako da je važno redovno uzimati terapiju  a ako osetite bilo kakve promene koje nisu tipične za vaše zdravstveno stanje obavezno se javite vašem izabranom lekaru ili službi Hitne medicinske pomoći. Zaključio je doktor Zoran Manasijević.

Related posts

MUP: Dve osobe uhapšene zbog ubistva male Danke Ilić

Još jedan trijumf u nizu Zvezdinog podmlatka

VJT Pančevo: Podignuta optužnica zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija