18. aprila 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kovin Kultura Srbija Vesti

Počeli su sedmi Kovinski pozorišni susreti

Na Svetski dan pozorišta, predstavom “Čista kuća”, Atelje 212 iz Beograda otvoriće sedme po redu Kovinske pozorišne susrete. Prema rečima Milivoja Grčića, direktora Centra za kulturu Kovin, publika će i ove godine biti u prilici da uživa u bogatom repertoaru predstava koje će zadovoljiti ukuse svih generacija.

“U subotu je na programu Narodno pozorište iz Beograda koje u produkciji sa Beo Artom i Domom kulture iz Tivta igra predstavu “Sitnice koje život znače”. Na kraju poslastica prava, i u bukvalnom smislu, predstava “Sladoled” Narodnog pozorišta iz Niša, o odnosu majke i ćerke od vrtića do staračkog doma”, rekao je Milivoj Grčić, direktor Centra za kulturu Kovin

U pratećem programu, u Galeriji Centra za kulturu Kovin publika će imati priliku da poseti i izložbe dve vrhunske srpske fotografkinje.

“Jedna je izložba fotografija Vukice Mikače Lovren, reč je o scenskim fotografijama svih pozorišnih glumaca bivše Jugoslavije u vidu portreta i crno-belih fotografija. Fotografije će prikazati i Milena Đorđević, a reč je o scenskim koncertnim fotografijama.”

Karata za predstave još uvek ima a cena pojedinačne ulaznice za predstave 7. KOPS-a je 1.000 dinara, dok je cena kompleta ulaznica za 4 večernje predstave – 3.000 dinara.

Related posts

Autobusi Pantransporta od 15. aprila na linijama 6 i 7 saobraćaju kroz Strelište

Novi letnji talas popusta u DDOR osiguranju

Predsednik Vučić sa Dodikom:Pripreme za veliki Vaskršnji sabor teku odlično

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija