18. aprila 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Servisna informacija Srbija Vesti

Inovativne operacije u pančevačkoj bolnici

U  želji da uvodu nove  tehnike i tehnololgije lečena u dijagnostici i prilkom hiruških zahvata u Opštoj bolnici se stalno  edukuju naši lekari, kojima dolaze kolege iz drugih zdravstvenih ustanova kako bi im preneli svoje znanje i osposobili ih da se takve operacije rade i u našoj bolnici.

Na odeljenju Ortopedije i Hirurgije  uvode i usavršavaju nove tehnike  prilikom operativnih  zahvata  .Na odeljenju ortopedije po prvi put je nedavno urađenja i posebna operacija koja  je mladom čoveku omogućila regeneraciju hrskavice u kolenu.

I dalje dolazi sa instituta sa Onkologije i radiologiju Srbije  profesor Neven Jokić koji i dalje radi operacije tumora dojke za naše mlade lekare koji trebaju samostalno da krenu to da rade na jedan vrhunski i pravi način kao što se bukvalno idemtično radi na Institutu za onkologiju.Takođe laparaskopska hirurgija , poznati smo po tome , mladi lekari koji su sada bili u Londonu na usavršavanju .3.25

Cilj je da se pacijentima pruži što kvalitetnija zdravstvena usluga da se operišu inovativnim metodama kada je oporavak brži i sa što manje komplikacija za pacijenta sa ciljem da bude u potpunosti rehabilitovan i nastavi normalan život.

Related posts

NIS dobitnik priznanja „Dobročinitelj“ za 15 godina doprinosa zajednici

Koncert poznatog violiniste Andre Rieu, 24. novembra u Štrak areni

Bolji odaziv žena za preventivne preglede dojke

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija