18. aprila 2024.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Skandalozan odnos Miloša Jovanovića i Novog DSS prema zastavi Srbije u Novom Sadu

Foto: nsuzivo

Miloš Jovanović i Novi DSS u javnosti pokušavaju da formiraju imidž nacionalista i rodoljuba, međutim u praksi odnos prema nacionalnim pitanjima i državnim simbolima je skandalozan.

U prilog tome govori stanje zastave Srbije ispred stranačkih prostorija Novog DSS u Novom Sadu.

Ukoliko ovakav odnos rukovodstvo Novog DSS ima prema zastavi i svojim prostorijama, možemo samo da zamislimo kakav će odnos imati prema državi, Novom Sadu, građanima i Kosovu i Metohiju, s obzirom da pretenduju dolazak na vlast.

Ono što takođe diskredituje Novi DSS je svakako otvorena saradnja Miloša Jovanovića sa Draganom Đilas i ostalom NATO opozicijom, koja se otvoreno zalaže za pristup Srbije NATO alijansi.

Ostaje nam da vidimo koliko će opstati Nato koalicija Đilasa i Miloša Jovanovića, kao i da li će Novi DSS početi odgovorno da se ponaša prema državnim simbolima i građanima Republike Srbije, barem jednako kako se Miloš Jovanović ponaša prema simbolima Francuske.

nsuzivo.rs

Related posts

NATO PILOTI IM HEROJI, URANIJUM JE LEKOVIT, A SRBIJA KRIVA ŠTO SU JE BOMBARDOVALI! Sramno izveštavanje Đilasovih i Šolakovih medija o NATO agresiji na SRJ!

Hristos Voskrese – srećan praznik

Predsednik Slovačke akademije nauka Pavol Šajgalik posetio Kovačicu

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija