18. aprila 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Srbija Vesti

Mesna zajednica Starčevo unapredila je svoju turustičku ponudu

Mesna zajednica Starčevo je učinila značajne korake u unapređenju svoje turističke ponude, fokusirajući se na bogatu istoriju i kulturno nasleđe ovog područja. Tokom protekle godine, muzej u Starčevu posetilo je više od 1000 ljudi, a primetan je porast grupnih poseta koje su obuhvatale ne samo muzej, već i druge znamenitosti u Starčevu.

U turističku ponudu su uključene i posete ergeli konja, manastiru Vojlovica, kao i poseta rimokatoličkoj crkvi Svetog Maorica, koja se nalazi na trgu neolita u samom centru Starčeva. Ovi dodatni sadržaji obogaćuju iskustvo posetilaca, pružajući im priliku da istraže različite aspekte kulturnog i verskog nasleđa ovog područja. Istakao je Petar Andrejić predsednik MEsne zajednice Starčevo.

Sve dodatne informacije mogu se naći na sajtu Mesne zajednice Starčevo na adresi www.starcevo.org.rs. A ono što je bitno napomenuti je to da se ulaznice ne naplaćuju osmim ulaznica za argelu koje podrazumvaju piće dobrodošlice kao osveženje kao i mogućnost jahanja konja zaključio je Andrejić.

Related posts

Od danas u prodaji i ulaznice za „večiti derbi“

Takmičari kluba podvodnih aktivnosti „Bela Crkva“ – uspešan nastup na Prvenstvu Srbije i Vojvodine

Oglasili sе novosadski naprеdnjaci: Skandalozno jе da jеdan lеkar svoj rodni grad porеdi sa nacističkom Nеmačkom, a Miloša Vučеvića za prеdvodnika SNS batinaša i košuljaša

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija