18. aprila 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Servisna informacija Srbija Vesti

Časopis „Borba“ i „Alo“ medija sistem organizovale akciju dobrovoljnog davanja krvi

Zaposleni u časopisu  Borba  i Alo medija grupi koji su dali krv, ističu da su uvek spremni da se odazovu akcijama humanosti i da na taj način nekome spasu život. Po već ustaljenoj praksi, u okviru dobre saradnje, akciji se i ovog puta odazvao veliki broj zaposlenih.

Glavna i odgovorna urednica časopisa Borba Elena Stojanović ističe da ovo nije prva akcija već samo jenda u nizu i da će je ponavljati i u naredno periodu.

Končita Pjević menadžer korporativnih komunikacija iz Alo medija sistema navodi da joj je posebno drago što je ovo sada već tradicionalna akcija  i ističe da je Alo odgovorna kompanija koja je uvek spremna da se odazove humanim akcijama.

Krv mogu da daju svi zdravi građani starosti od 18 do 65 godina i tako pokažu svoju humanist i solidarnost a zalihe krvi podignu na optimalni nivo. Muškarci mogu dati krv na svaka tri a žene na četiri meseca.

Related posts

Studenti očekuju pravičnu odluku Etičke komisije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, u protivnom sledi nastavak blokade fakulteta

NIS dobitnik nagrade za najbolju društveno odgovornu kampanju

Završena Druga međuregionalna KSV liga – jug

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija