2. marta 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Sport Vesti

Godina izuzetnih uspeha za Džudo klub Crvena zvezda

U Medija centru Crvene zvezde održana je tradicionalna svečana akademija Džudo kluba Crvena zvezda na kojoj su podeljene plakete najboljim takmičarima kluba za 2023. godinu i sportskim prijateljima.. Uručene su i diplome mladim džudistima Zvezde koji su uspešno položili ispite za više učeničko zvanje. Svečanosti je prisustovao veliki broj zvanica, prijatelja kluba, roditelja i dece.

Himnom Crvene zvezde počela je svečana akademija Džudo kluba Crvena zvezda koji je tradicionalno početkom ove godine dodelio priznanja najboljim takmičarima i sportskim prijateljima koji su bili velika podrška klubu u prošloj godini. Uručene su i diplome mladim džudistima iz crveno-bele familije koji su uspešno položili ispite za novi pojas. Akademija je počela filmom u kojem su predstavljeni rezultati džudista iz Ljutice Bogdana.

Predsednik Skupštine Sportskog društva Crvena zvezda i predsednik Upravnog odbora Džudo kluba Crvena zvezda Stojan Vujko kaže da je ponosan na sve rezultate osvojene u prošloj godini u svim starosnim kategorijama od poletaraca do senior.

U svim Zvezdinim sekcijama džudo trenira čak 820 dečaka i devojčica, rekao je Vujko.

Srbija danas predstavlja evropsku i svetsku silu u džudou, naglasio je predsednik Džudo saveza Srbije i počasni predsednik Džudo kluba Crvena zvezda Ivan Todorov.

Plakete za najusešnije takmičare dodeli su predsednik Skupštine Džudo kluba Crvena zvezda Ivan Bošnjak i Stojan Vujko, predsednik Skupštine Sportskog društva Crvena zvezda i predsednik Upravnog odbora Džudo kluba Crvena zvezda. Uručene su plakete sportskim prijateljima i sponzorima koji su bili na njenom putu do uspeha, Ivan Todorov dodelio je plakete Stojanu Vujku i Ivanu Bošnjaku.

Poseban utisak sa svečane akademije DžK Crvena zvezda bila je dodela diploma mlađim takmičarima koji su pred stručnom komisijom uspešno položili ispite za više učeničko zvanje. Ovi mladi ljudi su i dokaz da je DžK Crvena zvezda ima svetlu budućnost i da krupnim koracima ide ka novim evropskim i svetskim odličijima.

Related posts

Podaci RIK-a sa 7.847 biračkih mesta: „Srbija ne sme da stane“ na 46,84 odsto glasova

NSZ: Aktivne mere zapošljavanja koje finansira Evropska unija

Plesni klub „Balerina“ nastavlja da niže uspehe

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija