15. juna 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Kompanija NIS nastavlja sa podrškom lokalnim zajednicama.

Novo kombi vozilo za distribuciju hrane u Predškolskoj ustanovi Zrenjanin

Kompanija NIS nastavila je sa pružanjem podrške lokalnim zajednicama širom zemlje uručenjem novog kombi vozila za distribuciju hrane Predškolskoj ustanovi Zrenjanin.

Donacija kombi vozila doprineće da sveži obroci iz centralne kuhinje stignu na vreme u 20 obdaništa i do više od 2.600 mališana, koliko ih je u toku 2023/24. godine upisano u vrtiće ove predškolske ustanove. Vrednost doniranog vozila je više od četiri miliona dinara, a deo sredstava su, osim kompanije, obezbedili i zaposleni NIS-a učešćem u humanitarnoj akciji organizovanoj povodom obeležavanja Dana kompanije.

Događaju povodom uručenja dostavnog vozila prisustvovali su Simo Salapura, gradonačelnik Zrenjanina, Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a, kao i Željko Cvijanović, direktor Predškolske ustanove Zrenjanin.

„Partnerstvo grada Zrenjanina sa kompanijom NIS, ne odnosi se samo na 15 godina saradnje putem programa ‘Zajednici zajedno’, već je to partnerstvo od punih 60 godina, dakle od kada je NIS započeo poslovanje na teritoriji grada Zrenjanina. Želim da se zahvalim kompaniji NIS i svim njenim zaposlenima, na ovoj značajnoj donaciji za našu Predškolsku ustanovu, koja će unaprediti i olakšati njeno funckionisanje“, rekao je Simo Salapura, gradonačelnik Zrenjanina, dok je Smirnov dodao:

„Veliko mi je zadovoljstvo da imamo ovakav rezultat i da danas vidimo ovo dostavno vozilo koje će opsluživati čak 20 vrtića ove Predškolske ustanove kako bi naši najmlađi sugrađani imali dobar početak dana, jer znamo koliko je važno da u društvu, uz ukusan i kvalitetan obrok, započnu svoj dan“, rekao je Smirnov, dok je Cvijanović istakao da je NIS najveći socijalni investitor u Srbiji što, kako je rekao, dokazuje i ova donacija.

 „Donacija vozila koji će služiti za transport hrane samo je deo ukupne kompanijske uloge kao donatora projekata koji su vezani za mlade i za decu. U moje ime i u ime dece, hvala kompaniji NIS“, rekao je Cvijanović.

Kompanija NIS već deceniju i po neguje partnerstvo sa Gradom Zrenjaninom, u kojem je podržala veliki broj projekata u želji da doprinese boljim uslovima za život i razvoj svih građana, posebno najmlađih. Putem različitih društveno odgovornih projekata, NIS je u Zrenjanin od 2009. godine uložio više od 280 miliona dinara.

Related posts

BELA CRKVA: Novi izgled Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“

Bijelo Dugme Tribute bend 5. aprila u Studiu Centra Millennium

Predsednik Vučić prima ministarku spoljnih poslova Gane

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija