29. maja 2024.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

G-Drive nacionalni wakeboard šampionat na Adi donosi nam nesvakidašnje uzbuđenje

G-Drive otvoreno nacionalno wakeboard takmičenje biće održano u nedelju, 16. jula na Adi Ciganliji u Beogradu, sa početkom u 9 časova. Organizator ovogodišnjeg takmičenja je Aqua Ski centar, a sponzor G-Drive, brend premijum goriva NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica.


Pozivamo sve ljubitelje ove discipline skijanja na vodi da se prijave na ovogodišnje takmičenje u okviru jedne od četiri #takomoćne G-Drive kategorije: Boys, Open ladies, Master men i Open men. Prijave su otvorene do samog početka takmičenja, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem telefona 065 89 99 626 ili direktno na žičari Aqua Ski centra.

Wakeboard je „mlađi brat“ skijanja na vodi, a u poslednjih 20 godina ovaj sport je doživeo izuzetnu ekspanziju. Beograd je 2002. godine dobio svoj kompleks sa žičarom koji se nalazi na makiškoj strani Ade Ciganlije. Do pojave žičara, odnosno ski-liftova, skijanje na vodi, ali i wakeboard bio je dostupan malom broju ljudi. Danas, samo u Beogradu, od početka maja do kraja septembra svake godine, više hiljada početnika nauči da skija na vodi uz pomoć skija ili wakeboard-a.


G-Drive otvoreno nacionalno WAKEBOARD takmičenje inspirisano je čistom energijom i osećajem superiornosti tokom vožnje. Bez obzira da li znate da vozite dasku na vodi ili ne, dođite da se zabavimo, uživamo u sportu, takmičimo i doživimo G-Drive #takomoćno iskustvo. Takmičare očekuju vredne nagrade poput Aqua Ski sezonske karte, Balance board-a, od 50 do 300 litara G-Drive goriva, G-Drive sportski set, kao i set G-Drive proizvoda. Svi posetioci će biti u prilici da probaju G-Drive proizvode, a tu je i nezaobilazna G-Drive #takomoćna zabava, navijanje i druženje.

Related posts

PROUNS: Ponašanje profesora Filozofskog fakulteta Pavla Sekeruša skandalozno

Jedno zlato i dva srebra u Pančevu zahvaljujući učenicima Mašinske škole

SBPB Vršac kao primer dobre prakse – preventivni ginekološki pregledi za pacijentkinje bolnice

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija