2. juna 2023.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

SRBIJA NADE! U 19 sati u Beogradu najveći skup u istoriji

U Beogradu u 19 sati će se održati veliki skup jedinstva koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ovaj skup će biti najveći u istoriji zemlje i planira se da se održi ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u popodnevnim satima.

Predsednik je naglasio da je skup organizovan radi važnih odluka koje nemaju veze sa mržnjom. Na ovom skupu neće biti prostora za vređanje ili zloupotrebu tragedija. Cilj skupa je da pokaže jedinstvo i da se saopšte važne odluke za budućnost Srbije.

Vučić je pozvao ljude da se okupe kako bi im prezentovao plan za budućnost zemlje. Skup je zamišljen kao platforma za pozitivne ideje i akcije koje će doprineti boljitku naroda. Predsednik ističe važnost da politika bude nešto što inspiriše ljude i da se fokusira na ono što može da se uradi za dobrobit svog naroda.

Očekuje se da ovaj veliki skup jedinstva privuče građane iz cele zemlje i da pruži priliku za otvorenu diskusiju o ključnim pitanjima i izazovima sa kojima se Srbija suočava. Uz nadu da će doneti pozitivne promene i unaprediti budućnost zemlje, ovaj skup predstavlja važan korak ka jedinstvu i napretku.

Related posts

Vučić zahvalio Austriji na podršci Srbiji na putu ka članstvu u EU

Uhapšen zbog fotografije sa oružjem i zastavom Islamske države

Predsednik Vučić sutra sa predsednicom Narodne skupštine Azerbejdžana

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija