2. juna 2023.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Vučić:Oni koji žele oružane sukobe u Srbiji – neće ih dobiti, niti me uplašiti

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je večeras svima koji žele oružane sukobe da ih neće biti i da ga niko neće uplašiti, jer nikada neće bežati niti napustiti svoju zemlju.

"Nemam račune u inostranstvu, ništa pokrao nisam, borio sam se za ovu zemlju i nisam spavao 11 godina i da mi kažete kako ću da bežim, zbog čega, što smo uradili više autoputeva nego u prethodnih 50 godina", istakao je Vučić za TV Pink.

Upitao je da li treba da beži zbog izrađenih pruga, bolnica, većih plata i penzija ili što nam je BDP sada po vrednosti duplo veći, ili zbog toga što vodimo samostalnu i nezavisnu politiku.

"Jedan od razloga zašto i partiju koju do sutra ili do prekosutra vodim, nikada nisu mogli da sruše, niti bilo šta da urade i pobede tu političku partiju, jer su u njoj najveći deo ljudi divni i dobri domaćini i koji nisu tu samo kada je lako. Naravno da ima tu i onih koji će da odu kada više nisu ministri ili poslanici i to su obično oni najgori, ali to je toliko minimalno", naglasio je Vučić.

Na pitanje novinarke da pojasni to što je rekao u vezi sa strankom, Vučić je rekao da će o tome pričati sutra uveče.

Related posts

Đere slavio u Kaljariju

Zašto je Novi Beograd najbolji izbor za odmor u prestonici

Barak Bahar preuzeo Crvenu zvezdu

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija