2. juna 2023.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Pokret socijalista odgovorio ambasadoru SAD: Vulina neće zaplašiti pretnje moćnih i velikih ambasada 

„Srbija je suverena, slobodna i nezavisna zemlja koja ne razgovara jezikom pretnji i ucena. Srbija je slobodna zemlja koja na svom čelu ima poslednjeg slobodnog predsednika u Evropi Aleksandra Vučića koji svoje odluke donosi samostalno i zahvaljujući kome Srbija nije uvela sankcije svojim vekovnim prijateljima Ruskoj Federaciji uprkos mnogobrojnim pritiscima. 

Šteta što gospodin ambasador Hil nije za sve ovo vreme koje boravi u Srbiji, uvideo i shvatio koliko srpski narod ceni slobodu, koliko država Srbija vodi računa o svojoj nezavisnosti i drži do svoje slobode, jer da jeste, nikada ne bi bio bezobrazno nepristojan i nikada mu ne bi palo na pamet da se meša u unutrašnja pitanja Srbije i drži slovo o tome gde direktor BIA sme, a gde ne sme da boravi i sa kim sme, a sa kim ne sme da se sastane. Aleksandar Vulin se bori za svoj narod, bori se da njegov narod bude bezbedan i siguran, znamo da Vulina neće zaplašiti pretnje moćnih i velikih ambasada, znamo da će nastaviti da se bori za Srbiju i za sve Srbe, a mi iz Pokreta socijalista smo ponosni na svog osnivača i podržavamo aktivnosti koje su usmerene ka saradnji Srbije sa svim sobodnim zemljama sveta“, poručio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić odgovarajući ambasadoru SAD Kristoferu Hilu koji je kritikovao direktora BIA Vulina zato što je učestvovao na Međunarodnom sastanku visokih predstavnika zaduženih za pitanja bezbednosti u Moskvi. 

Related posts

Pripremljen plan intervencije u krizi za OŠ „Vladislav Ribnikar“

Pobednici kviza „Saobraćajni znalci“ podeljene bicikle

Sportske igre mladih

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija