2. juna 2023.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Monstruozno ponašanje medicinske sestre na Ortopediji: Politiku stavili ispred etike pa maltretirali pacijente!

Nezapamćen skandal u Kliničkom centru Srbije! Polupokretni pacijenti doživeli niz neprijatnosti kada su se sestre Ortopedije i osoblje zaposleno u KC obrušili na njih dok su tražili medicinsku pomoć: – Da vam se ne žuri na miting?! Da nećete možda tako jedva pokretni na miting SNS-a?! Gde vam se žuri?!

Besprizorno ponašanje medicinskih sestara Kliničkog centra Srbije, koje su na odeljenju Ortopedije maltretirale gotovo nepokretne pacijente podrugljivo ih preslišavajući „gde žure, da neće možda na miting SNS-a““, šokiralo je javnost Srbije.

Time je nastavljena opasna retorika kojom se glasnogovornici opozicije služe kako bi neistomišljenike degradirali, predstavili „nižima“ i manje vredne, delili građane, a sebe uzdigli do „elite društva“. 

Ekipa našeg portala posetila je danas Klinički centar kako bi na licu mesta saznala pojedinosti ovog skandaloznog događaja.

Do nadležnih, i pored više telefonskih poziva, nismo uspeli da dođemo, a osoblje sa kojim smo uspeli da razgovaramo na krajnje neprijatan način je odbilo da nam da bilo kakve informacije. 

Related posts

Pokret socijalista Novi Sad: Novosađani rekli ne dosovskom šljamu 

Maturantski ples 2023.

Brnabić sutra na mostarskom sajmu privrede, sastanak sa Čovićem i Krišto

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija