2. juna 2023.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Vesti

Raspisan Javni Poziv za rešavanje stambenog pitanja izbeglih lica

U Pančevu je raspisan Javni Poziv za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenog pitanja izbeglih lica davanjem dve stambene jedinice u okviru Regionalnog stambenog projekta „potprojekat 5 – stambene jedinice“.

Grad Pnacevo je jos jednom dokazao da odgovorno brine o izbeglim I raseljenim licima. Naime, u okviru Regionalnog stambenog projekta „potprojekat 5 – stambene jedinice“ dodeljena dva stambena objekta u  Strelištu i Glogonju. U toku je izgradnja stambene zgrade u Pančevu sa 36 stanova za izbegla lica koji se mogu useliti ove godineistakao je Milenko Čučković član Gradskog veća za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja.

Pančevo je jedna od lokalna samouprava koja je znacajno pružala pomoć izbeglim i raseljenim licima, podsecaju iz gradske uprave.

Zainteresovani sve dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona Povereništva za izbeglice 013-308-818 svakog radnog dana od 8 do 15 časova.  Nadlezni pozivaju sva izbegla i raseljena lica da se prijave za pomoć I na taj nacin, ako ispunjavaju uslove, rese stambeno pitanje.

Related posts

Sastanak sa predstavnicima Udruženja proizvođača mleka Mačvanskog okruga i Udruženja odgajivača goveda centralne Srbije

Oduševite ukućane jedinstvenom štrudlom sa ukusom vanile i čokolade

Dani knjige Miloš Janković

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija