2. juna 2023.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Održana tribina „Socijalni dijalog Mladi mlađima“

U Mašinskoj školi u Pančevu održana je tribina pod nazivom „Socijalni dijalog Mladi mlađima“ na kojoj su učesnici bili učenici prvog razreda ove srednje škole kao i  studenti sa nekoliko fakulteta Beogradskog univerziteta.

U Mašinskoj školi u Pančevu na inicijativu kancelarije za Dualno obrazovanje održana je tribina pod nazivom „Socijalni dijalog Mladi mlađima.“ Cilj ovog dijaloga u kome su učestvovali učenici prve godine Srednje Mašinske škole i studenti sa različitih fakulteta Beogradskog Univerziteta jeste da se pomogne mladima u određnim dilemama.

Gabrijela Grujić direktorka kancelarije za dualno obrazovanje i nacionalni okvir kvalifikacija ističe važnost ovog programa i kaže da će Vlada republike Srbije nastaviti da ulaže u ovakve projekte.

Grad Pančevo se trudi da uvek bude pionir u dobrim stvarima,a jedna od njih je i dualno obrazovanje istakao je gradonačelnik Pančeva Aleksadar Stevanović.

Mašinska škola u Pančevu je jedna od prvih škola u sistemu dualnog obrazovanja u Srbiji kaže direktor ove škole i ističe da su iskustva i poslodavaca i učenika dobra. U narednom periodu kancelarija za dualno obrazovanje i nacionalni okvir kvalifikacija planira osnivanje stalnog tima inicijative socijalnog dijaloga Mladi mlađima koji će biti dostupan svim mladim ljudima, kako iz Pančeva, tako i sa teritorije cele Srbije.

Related posts

MUP: Pronevera u obavljanju privredne delatnosti

Još jedan trijumf u nizu Zvezdinog podmlatka

Učenici Đurine škole drugi u Srbiji u šahu

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija