2. juna 2023.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Pokret socijalista: Nasilje prema građanima i gaženje preko mrtvih su mere žutih lešinara 

„Žuti lešinari još jednom su sinoć u Beogradu dokazali da su spremni da gaze preko mrtvih, preko mrtve dece, da su spremni da maltretiraju građane, da im brane slobodno kretanje, da ih tuku i uništavaju privatnu imovinu, da su spremni na svakakvu gadost zarad vlasti. Sinoć su žuti lešinari vršili teror nad građanima Srbije i svetili im se zato što ih neće na vlasti. 

Sramno je koliko te žute lešinare nije briga kada zloupotrebljavaju dečju smrt i tuđu bol. Bitno im je samo i jedino da se dokopaju vlasti. Petooktobarski pučisti, žuti lešinari, nisu dali niti jedan predlog i meru za veću zaštitu dece, ali su zato, kao i uvek, bili spremni da prete okupljanjem pred zasedanje parlamenta s ciljem da nas narodne poslanike ponovo tuku, gađaju kamenjem, pljuju i vređaju, baš kao što su to činili više puta do sada. Nasilje prema građanima i gaženje preko mrtvih su njihove mere. Ološ ostaje ološ“, poručio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica.

Related posts

BRENDIRANA PERSONALIZOVANA RADIO STANICA

Evropska kuća fudbala ponovo kaznila FSS

Svečani koncert povodom Dana muzičke škole 14.maja

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija